Maak nu kans op een AED-apparaat.

Meld je aan

Maak kans op een AED-apparaat voor jouw buurt!

Voel je veilig, zeker thuis. Een veilig gevoel thuis begint bij een veilig gevoel in je buurt. Vanuit deze gedachte wil Univé helpen om jouw buurt een stukje veiliger maken. Ons doel is om schade te voorkomen en als dat niet kan te beperken. En dat gaat niet alleen om je spullen, maar ook om je gezondheid! Daarom geven we maar liefst 4 AED’s weg. Lees snel verder hoe jij kans maakt een AED te winnen.

Weet jij wat je moet doen met een AED in de hand?

Wil je het gratis e-book Eerste hulp verlenen met behulp van een AED-apparaat ontvangen? Dit kan geheel kosteloos via Univé Zuid-Nederland.

Waarom een AED voor de buurt?

Elk jaar krijgen er meer dan 17.000 mensen een hartstilstand. Een AED is essentieel voor het verhogen van de overlevingskans van het slachtoffer.
Een AED in de buurt zorgt ervoor dat de burgerhulpverlener namelijk al kan beginnen met AED-reanimatie voordat de hulpdiensten gearriveerd zijn. Dat kan écht het verschil maken!

De AED hang je op een plaats in de buurt waar iedereen bij kan. Vervolgens spreek je een gezamenlijke code af, zodat je de kast met het AED-apparaat kunt openen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld jouw buurtapp. Zo kan iedereen uit de buurt in geval van nood bij de AED, maar kan er geen misbruik van gemaakt worden.

Win een AED voor jouw buurt inclusief cursus

Wil jij helpen om jouw buurt zo veilig mogelijk te maken? Meld jouw buurt dan aan en maak kans op één van de vier AED’s inclusief een cursus hoe de AED te bedienen voor maximaal 12 personen. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Heb je een vraag over deze actie. Bekijk dan hier de veel gestelde vragen.

Constance is burgerhulpverlener:

Constance heeft zich jaren geleden aangesloten bij het burgerhulpverlenersnetwerk. Ze is al vaak opgeroepen. De keer die de meeste impact op haar maakte, was tien jaar geleden toen er nog niet zoveel mensen bij het netwerk aangesloten waren en ze de enige aanwezige was.

Nu tijdelijk tot €100 cashback op je woonverzekering!

Wil je minder betalen voor je woonverzekering? Stap dan over naar Univé! Je krijgt nu tijdelijk tot €100 cashback als je de woonverzekering via de adviseur afsluit