Thuis in de agrarische wereld

Univé is al meer dan 225 jaar thuis in de agrarische wereld. Met duizenden klanten in de landbouw, akkerbouw, veeteelt en tuinbouw, die allemaal uniek zijn. En zo adviseren we ook. Over risico’s voorkómen, nemen of juist uitsluiten, zakelijk en privé. En gaat het een keertje mis, dan staat uw persoonlijke adviseur naast u. Daarnaast heeft u voor al uw verzekeringsvragen 1 aanspreekpunt. Kortom, u heeft het gemak van alles onder één dak.

Hoe kunt u ons bereiken? Wij staan u graag van dienst!

088 600 2312

zuidnederlandagro@unive.nl

Waar staan onze adviseurs voor?

  • Samen

    Vanuit gelijkwaardigheid werken wij bij voorkeur samen middels het voorkomen, beperken en verzekeren principe. Met preventie, advies en slimme producten die risico’s verkleinen helpen we elkaar en doen we dit samen.

  • Dichtbij

    Wij staan dicht bij u als klant en begrijpen wat ondernemerschap betekend. Zo kunt u ons 24/7 bereiken via diverse kanalen.

  • Doen

    We vertalen uw situatie in een passend advies en vanuit onze brede toegang tot nagenoeg alle verzekeringen maken wij een passend advies dat aansluit op uw situatie.

Preventie Brand

Ieder jaar ontstaat op een flink aantal agrarische bedrijven brand. De belangrijkste oorzaken zijn al jaren dezelfde, zoals: onveilige elektrische installaties, verkeerd gebruik van elektrische apparatuur, (las)werkzaamheden en hooibroei. Om agrarische ondernemers bewust te maken van de gevaren en hen te helpen bij het voorkomen van stalbranden is er een checklist stalbranden ontwikkeld. Na het invullen van de checklist ontvangt u per e-mail nuttige tips om kwetsbare punten binnen uw bedrijf te verbeteren. U kunt de checklist hier invullen.

Zo’n 40% van de stalbranden ontstaat door een elektrische oorzaak. Als gevolg hiervan kan uw bedrijf mogelijk zelfs een tijd stil komen te liggen. Een keuring is niet alleen van belang om brandschade te voorkomen, maar ook voor de veiligheid van uw medewerkers en klanten. Wilt u meer weten over de elektrakeuring klik dan hier.

Andere oorzaken van stalbranden ontstaan door werkzaamheden op het bedrijf. Als er bij die werkzaamheden een brandblusser paraat is, zijn de gevolgen vaak veel minder groot. Univé heeft afspraken gemaakt met diverse leveranciers van blusapparatuur, zodat u van Univé de blussers vaak tegen gereduceerd tarief kunnen kopen

Wanneer alles weer in bloei staat en het maaiseizoen begonnen is, moeten agrariërs extra alert zijn op het risico van hooibroei. Hooibroei ontstaat door een natuurlijke opwarming van samengepakt hooi en stro. Als extra service kunt u bij Univé, wanneer u een vermoeden heeft van hooibroei, gebruik maken van een gratis preventieve controle.

Preventie diefstal

De tijden zijn al lang voorbij dat uw schuur in goed vertrouwen open kon laten. Gereedschap, maar ook grasmaaiers, navigatiesystemen en kleinere trekkers zijn geliefd bij dieven. Bovendien hebben inbrekers steeds geavanceerdere apparatuur. Helemaal voorkomen kunt u inbraak dan ook niet altijd. Helaas!

Rust uw tractor uit met het tracking- en tracingsysteem van Allsetra. Met dit systeem wordt bij diefstal van uw materieel getraceerd waardoor uw materieel snel kan worden teruggevonden.  Daarnaast krijgt u 20% premiekorting op de cascopremie van uw WA+(Beperkt casco) en All Risk-dekking, bovendien vervalt uw eigen risico bij diefstal.

Tip: vergeet u navigatie niet uit het voertuig te halen.

Univé keert alleen een schade uit indien er sprake is van braakschade. Zorg daarom dat uw waardevolle gereedschappen en apparatuur veilig zijn opgeborgen achter goed hang en sluitwerk.

Wie is wie in de buitendienst?

“Klantbelang centraal” dat is een uitdrukking die je bij veel bedrijven hoort, maar waar ik écht voor sta. Mijn doel is het belang van de klant te vertegenwoordigen. Met jarenlange ervaring op het gebied van agrarische verzekeringen ben ik een gelijkwaardige gesprekspartner voor de agrarische ondernemer.

Op professionele en betrokken wijze een passend advies op maat verzorgen. Afspraken nakomen is hierbij heel belangrijk.

Iedere onderneming is uniek en verdient een eigen onafhankelijk advies, ook uw bedrijf.

Wie is wie in de binnendienst?

Met mijn jarenlange Univé-ervaring zal ik proberen u van het beste advies te voorzien.

Klantvriendelijkheid- en tevredenheid hecht ik veel waarde aan. Ik zet graag een stapje extra en ga graag voor u aan de slag of op zoek naar een juiste oplossing.

Ik heb al ruim 20 jaar een ‘groen’ hart en het 1e aanspreekpunt voor onze Agrarische relaties.
Er zijn op het moment dat men ons nodig heeft, daar sta ik voor!

Sociaal en behulpzaam. Neemt de tijd voor al uw vragen en zoekt naar passende oplossingen.