Sporten en bewegen voor iedereen

Als Supporter van Sport vindt Univé sporten en bewegen voor iedereen belangrijk. Zo blijf je fit, gezond en leer je mensen kennen. Van jong tot oud, met en zonder beperking. Univé levert actief een bijdrage door het maatschappelijk belang van sport en bewegen op verschillende manieren te ondersteunen. Dit doen we samen met verschillende partners, waaronder met Special Olympics Nederland. Om zo sport voor iedereen mogelijk te maken.

Maak kans op een ‘Steuntje in de rug’ t.w.v. € 500 voor jouw club of vereniging.

Onder de noemer een ‘Steuntje in de rug!’ ondersteunen we drie keer een vereniging of club t.w.v. € 500, die hulp kan gebruiken om sporten met een beperking mogelijk te maken en te faciliteren. We vinden het ontzettend belangrijk dat iedere Nederlander een leven lang moet kunnen sporten of bewegen.

Meld je daarom hieronder aan en wellicht helpen we jouw club of vereniging bij een project dat sporten voor nog meer mensen mogelijk maakt. Denk hierbij aan trainingsspullen voor het G-team of een (bijdrage voor) een sportrolstoel. Aanmelden kan tot 9 juni. Bekijk hier de actievoorwaarden.

Naam contactpersoon(Vereist)
Postcode sportclub(Vereist)
Huisnummer sportclub(Vereist)