Welkom bij het nazorgloket Overlijdensrisicoverzekering

Univé Zuid-Nederland biedt u middels dit loket:

  • een helder en kosteloos servicegesprek
  • in vier eenvoudige stappen
  • door een ervaren en deskundige adviseur
  • via online videochat en/of telefoon

Veelgestelde vragen

Niemand staat graag stil bij zijn eigen overlijden. Maar wilt u uw nabestaanden straks verzorgd achterlaten? Met een overlijdensrisicoverzekering van Univé dekt u zich in tegen de financiële gevolgen van een overlijden.

Om onaangename verrassingen te voorkomen is het belangrijk dat uw verzekering past bij uw huidige financiële situatie. Is het verzekerd bedrag nog voldoende voor de nabestaanden? Hebben uw nabestaanden op het moment dat de verzekering afloop geen uitkering meer nodig?

Het is altijd zinvol om het gesprek aan te gaan. Van belang is of uw overlijdensrisicoverzekering nog aansluit bij uw huidige financiële situatie en misschien kunt u besparen op uw premie. Het is sowieso nuttig dat u een goed beeld heeft van wat u kunt verwachten van uw verzekering.

Tijdens het servicegesprek controleren we of de polis nog bij uw wensen past.

Uit dit gesprek kan de conclusie getrokken worden dat de dekking van de verzekering niet meer passend is. In dit geval is er een tweede gesprek nodig, dit is het adviesgesprek.

Er zijn geen kosten verbonden aan het servicegesprek met onze adviseur. Ook wanneer u, zonder advies, een nieuwe verzekering afsluit die gelijk is aan uw huidige verzekering zijn er geen kosten verbonden aan de aanpassing.

Als u een nieuwe verzekering wil afsluiten, waarbij de dekking wijzigt, zijn er wel advieskosten van toepassing. Hiervoor zullen wij een nieuwe afspraak inplannen. Aan een adviesgesprek, waarbij uw wensen en uw financiële situatie worden besproken, zijn kosten aan verbonden. Uiteraard maken wij vooraf bekend hoe hoog deze kosten zijn. U kunt dan een afweging maken of u het adviesgesprek wenst.

Nee, of u kunt besparen op de premie is afhankelijk van verschillende factoren zoals uw gezondheid, uw leeftijd en de premie van uw huidige verzekering.

Mocht u hier of op onze website niet de antwoorden vinden op uw vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Dat kan telefonisch op telefoonnummer 088 600 2309 of klik hier om een e-mail te versturen

Op het internet staat ook veel informatie over overlijdensrisicoverzekeringen. Wij hebben voor u hieronder een selectie gemaakt van de meest relevante sites met informatie:

www.nibud.nl

www.afm.nl

www.vanatotzekerheid.nl

© Copyright – Univé Zuid-Nederland