Red levens met een AED apparaat in de buurt

Elk jaar krijgen er meer dan 13.000 mensen een hartstilstand. Een AED is essentieel voor het verhogen van de overlevingskans van het slachtoffer. Een AED in de buurt zorgt ervoor dat de burgerhulpverlener namelijk al kan beginnen met AED-reanimatie voordat de hulpdiensten gearriveerd zijn. Dat kan écht het verschil maken! 

Univé vindt het belangrijk dat er op veel verschillende plekken altijd een AED-apparaat bereikbaar is. Daarom geven we ook dit jaar weer AED’s weg om in de buurt op te hangen. Dat werkt als volgt: de AED hang je op een plaats in de buurt waar iedereen bij kan. Vervolgens spreek je een gezamenlijke code af, zodat je de kast met het AED-apparaat kunt openen. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld jouw buurtapp. Zo kan iedereen uit de buurt in geval van nood bij de AED, maar kan er geen misbruik van gemaakt worden. 

Win een AED voor jouw buurt inclusief cursus

Wil jij helpen om jouw buurt zo veilig mogelijk te maken? Meld jouw buurt dan aan en maak kans op één van de AED’s inclusief een cursus hoe de AED te bedienen voor maximaal 12 personen. Bekijk hier de actievoorwaarden

.(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ
.(Vereist)

Klik hier om uw eigen tekst toe te voegen