Verzekeringsadviseur aan huis in Limburg? Plan online een afspraak

Univé Limburg

Als coöperatie helpen wij u met het voorkomen en beperken van risico’s. Maar ook als er wel wat mis gaat zijn we er voor u en bent u bij Univé Zuid-Nederland goed verzekerd. Als verzekeraar met een winkel en adviseurs aan huis in Limburg zijn we altijd dichtbij.

Verzekering Limburg

U kunt bij ons terecht voor al uw verzekeringen. Als u meerdere schadeverzekeringen bij ons afsluit, ontvangt u automatisch pakketkorting die wel kan oplopen tot maar liefst 10%. Onze verzekeringsadviseur uit Limburg woont zelf in de regio en weet wat er speelt in uw omgeving. Hij kan u helpen met het afsluiten van de juiste verzekering, passend bij uw persoonlijke situatie.

Verzekeringsadviseur Limburg komt bij u aan huis

Wij helpen u graag in onze winkel in Venlo tijdens een afspraak, maar u kunt natuurlijk ook altijd bellen voor een telefonische afspraak. Woont u in Midden- of Zuid-Limburg dan kunt gemakkelijk een afspraak maken voor verzekeringsadvies met onze adviseur aan huis. Zo komen wij bijvoorbeeld in Roermond, Maasbracht, Posterholt, Echt, St. Joost en Born, maar ook in alle andere steden en dorpen in Zuid- en Midden-Limburg. De adviseur aan huis helpt u aan uw eigen keukentafel helpt mag hier weg met het afsluiten van uw verzekeringen en met al uw vragen. In een uurtje is alles geregeld.

Over Univé Zuid-Nederland