Open Huizen Dag 2023

Op 30 september vindt de NVM Open Huizen Dag plaats. Je kunt dan van 11.00 tot 15.00 uur heel laagdrempelig vrijblijvend meerdere deelnemende woningen op één dag bezichtigen. Maar dan is het ook fijn om inzicht te krijgen in jouw financiële mogelijkheden. Onze hypotheekadviseurs helpen je daar graag bij. Voorafgaand aan de Open Huizen Dag of na de rondleiding.

Op 30 september zitten onze adviseurs tussen 09.30u en 16.00u voor u klaar om u direct hypotheekadvies te geven. U kunt ons het snels telefonisch bereiken tijdens deze uren. Wilt u later een afspraak maken, dan kunt u gemakkelijk een afspraak maken via de afspraakplanner.

Hypotheekadvies bij Univé

Onze onafhankelijke hypotheekadviseurs kijken graag samen naar jouw financiële mogelijkheden en geven je advies. Je kunt erop rekenen dat je altijd een hypotheek krijgt die past bij jouw persoonlijke situatie en wensen. De Univé-adviseur biedt je zekerheid en een keuze uit ruim 40 geldverstrekkers. Ons advies is écht, daar kun je op vertrouwen.

Open Huizen Dag

Ook tijdens de Open Huizen Dag staan we voor je klaar. Plan voorafgaand een afspraak in om goed voorbereid op pad te gaan of bespreek de mogelijkheden na je rondleiding op 30 september. Ook dan zitten onze adviseurs voor je klaar!

De voordelen op een rij:

  • Eerst een gratis (online) oriëntatiegesprek met één van onze adviseurs.

  • Onze adviseurs zijn vaak al binnen 4 uur beschikbaar voor een afspraak. Op 30 september direct beschikbaar via ons 06-nummer!

  • Ook avond afspraken mogelijk

  • Onafhankelijk advies, zonder winstoogmerk. We vergelijken 40 aanbieders.