Plan hier uw afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Laat hier uw gegevens achter en het gewenste dagdeel dat u een afspraak wilt maken. Een van onze adviseurs zal contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen.

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ

Een adviseur neemt zo spoedig mogelijk contact met u op voor het bevestigen van de afspraak.

Met een hypotheekgesprek komt u verder

Met de verhitte woningmarkt en de stijgende huizenprijzen van de afgelopen jaren is het moeilijk om een nieuwe woning te vinden. Wanneer u voor nieuwbouw gaat, kan het dan ook helpen tijdig inzicht te hebben in hoeveel u kunt lenen. Uw Univé adviseur weet dat en staat snel voor u klaar.

Inzicht in uw mogelijkheden

Plan een afspraak met één van onze deskundige hypotheekadviseurs. In dit gratis oriënterende hypotheekgesprek van 45 minuten bespreken jullie samen uw huidige situatie, uw woonwensen en hoe u slim kunt investeren in de toekomst. Deze afspraak vindt telefonisch of via beeldbellen plaats.
Tijdens dit oriëntatiegesprek laat de hypotheekadviseur u zien wat uw financiële mogelijkheden zijn. In het gesprek bespreekt uw adviseur onder andere met u:

  • Welke slimme investeringen passen bij uw situatie en wensen
  • Hoeveel u kunt lenen bij het kopen van een huis of bij een verbouwing
  • Wat de mogelijkheden zijn om over te stappen naar een andere hypotheek
  • Een inschatting van uw maandlasten
  • Hoe het hypotheektraject verloopt

Omdat Univé zaken doet met meerdere geldverstrekkers in Nederland, kunt u rekenen op een onafhankelijk gesprek. Mocht u overgaan tot een adviestraject dan zijn hier kosten aan verbonden welke de adviseur in het oriënterende hypotheekgesprek met u zal bespreken.