Welkom bij het nazorgloket Levensverzekeringen en Lijfrenterekeningen

Univé Zuid-Nederland biedt u middels dit loket:

  • een helder en kosteloos servicegesprek
  • in drie eenvoudige stappen
  • door een ervaren en deskundige adviseur
  • via online videobellen en/of telefoon

Veelgestelde vragen

Om onaangename verrassingen te voorkomen is het belangrijk dat uw levensverzekering en/of lijfrente past bij uw huidige financiële situatie. Is het verzekerd bedrag bijvoorbeeld nog voldoende om uw gewenste inkomen in de toekomst te bereiken? Is de uitkering voor uw nabestaanden voldoende om rond te kunnen komen. Of wellicht heeft u een verzekering die niet meer nodig is en betaald u hiervoor onnodige premie

Het is altijd zinvol om het gesprek aan te gaan. Van belang is of uw levensverzekering en/of lijfrente nog aansluit bij uw huidige financiële situatie. Het is sowieso nuttig dat u een goed beeld heeft van wat u kunt verwachten van uw financiële product.

Tijdens het onderhoudsgesprek controleren we of de polis nog bij uw wensen past.

Uit dit gesprek kan de conclusie getrokken worden dat uw levensverzekering en/of lijfrenteproduct niet meer passend is. Indien er een nieuw product gewenst is, is er een tweede gesprek nodig, dit is het adviesgesprek.

Er zijn geen kosten verbonden aan het onderhoudsgesprek met onze adviseur.

Als u een nieuw product wilt afsluiten zijn er wel advieskosten van toepassing. Hiervoor zullen wij een nieuwe afspraak inplannen. Aan een adviesgesprek, waarbij uw wensen en uw financiële situatie worden besproken, zijn kosten verbonden. Uiteraard maken wij vooraf bekend hoe hoog deze kosten zijn. U kunt dan een afweging maken of u het adviesgesprek wenst.

Mocht u hier of op onze website niet de antwoorden vinden op uw vragen, neem dan gerust contact met ons op.

Dat kan telefonisch op telefoonnummer 088 600 2309 of klik hier om een e-mail te versturen

Op het internet staat ook veel informatie over financiële producten. Wij hebben voor u hieronder een selectie gemaakt van de meest relevante sites met informatie:

www.nibud.nl

www.afm.nl

www.vanatotzekerheid.nl

© Copyright – Univé Zuid-Nederland