Plan hier uw afspraak

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze onafhankelijke hypotheekadviseurs. Laat hier uw gegevens achter en het gewenste dagdeel dat u een afspraak wilt maken. Een van onze adviseurs zal contact met u opnemen om de afspraak te bevestigen.

Naam(Vereist)
DD slash MM slash JJJJ

Een adviseur neemt zo spoedig mogelijk contact met u op voor het bevestigen van de afspraak.

Wij helpen met je financiële plan

Voor huiseigenaren:

Voor huiseigenaren stijgen de maandelijkse lasten flink. Door verduurzaming kun je daar als huiseigenaar flink op besparen. Denk bijvoorbeeld aan HR++ glas, spouwmuur isolatie en zonnepanelen. Daar hangt natuurlijk een prijskaartje aan. Onze hypotheekadviseur kijkt graag met je mee waar voor jou de mogelijkheden liggen.

Voor starters:
Ook voor starters zijn we er. Nu de hypotheekrente een stuk hoger ligt dan begin dit jaar, stijgen de maandelijkse lasten flink voor iedereen die nu een nieuwe hypotheek afsluit. Dit is van invloed op het bedrag dat je maximaal kunt lenen voor je nieuwe huis. Benieuwd wat dit voor effect heeft op jouw situatie? Plan dan snel een afspraak in.

Inzicht in uw mogelijkheden

Plan een afspraak met één van onze deskundige hypotheekadviseurs. In dit gratis oriënterende hypotheekgesprek van 45 minuten bespreken jullie samen je huidige situatie, je woonwensen en hoe je slim kunt investeren in de toekomst. Deze afspraak vindt telefonisch of via beeldbellen plaats.

Tijdens dit oriëntatiegesprek laat de hypotheekadviseur je zien wat je financiële mogelijkheden zijn. In het gesprek bespreekt de adviseur onder andere met je:

  • Welke slimme investeringen passen bij jouw situatie en wensen voor verduurzaming om op je maandlasten te besparen
  • Hoeveel je kunt lenen bij het kopen van een huis of bij een verbouwing
  • Wat de mogelijkheden zijn om over te stappen naar een andere hypotheek
  • Een inschatting van je maandlasten
  • Hoe het hypotheektraject verloopt

Omdat Univé zaken doet met meerdere geldverstrekkers in Nederland, kun je rekenen op een onafhankelijk gesprek.